020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Poker Diner Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Verstel al je vrienden, vriendinnen of familie met je vermogen om te bluffen tijdens ons pokerdiner in Nijmegen! Vergeet niet om een pokerface mee te nemen, voor de rest zorgen wij tijdens dit gezellige pokerdiner in Nijmegen!

Dit pokerdiner zal beginnen in het centrum van Nijmegen, waar onze professionele pokerinstructeur jullie zal verwelkomen.
Hij zal jullie leren wat alle ins en outs van dit beroemde kaartspel zijn. Jullie zullen bekend worden gemaakt met alle pokertips en trucjes tijdens deze pokerworkshop in Nijmegen! Eerst zal onze enthousiaste instructeur de spelregels uitleggen en daarna gaan jullie voor het ‘eggie’ spelen. Nu nemen jullie het op tegen je vrienden of familieleden tijdens een spannend potje poker. Wie behoudt zijn pokerface en wie valt er genadeloos door de mand?

Jullie zullen erachter komen tijdens dit spannende pokerdiner in Nijmegen!
Uiteraard is de avond niet compleet zonder een heerlijk diner. Wij zullen er daarom voor zorgen dat na het intensieve toernooi er een compleet 3 gangen diner voor je klaar staat. Zo krijgt je een geheel verzorgd pokerdiner in Nijmegen.

Inclusief:
-Zaalhuur
-Professionele instructeur en materialen
-Prijs voor de winnaar
-Compleet 3 gangen diner
-BTW

Tip! U kunt er ook voor kiezen om alleen de pokerworkshop te reserveren. De workshop is de hele week te boeken op een door u gewenste dag en tijdstip!