020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Naast onze standaard walking dinner in Nijmegen hebben wij nu een tapas tour. Deze tapas tour is een walking dinner, maar dan in een Spaans jasje. Tijdens deze tapas tour gaan jullie samen met onze gids tapas stappen. We starten dit vrijgezellenuitje in het centrum van Nijmegen. Hier zal onze professionele gids en stadsmatador al staan te trappelen van ongeduld.

Zodra jullie er klaar zal onze enthousiaste gids het startschot geven en jullie mee op ontdekkingsreis nemen richting drie verschillende en speciaal voor jullie geselecteerde tapas restaurantjes in het centrum van Nijmegen.

We zullen tijdens deze tapas tour drie verschillende restaurantjes aandoen waarbij jullie telkens een andere gang in een ander restaurant nuttigen.

Tussen de gangen door krijgen jullie van onze gids een rondleiding door de binnenstad van Nijmegen en tijdens deze rondleiding zal onze gids de grappige weetjes en leuke verhalen over deze gezellige stad vertellen.

Kortom met deze tapas tour zijn jullie verzekerd van een avond vol lekker eten en gezelligheid in Nijmegen!

Inclusief:
– Professionele gids
– Drie gangen tapas diner
– Een beproefde route
– De leukste verhalen en anekdotes
– BTW