020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Zin in een middag voor speurneus spelen in het gezellige hart van Nijmegen? Dan hebben wij voor jullie ons CSI Nijmegen Spelprogramma!  Tijdens dit vrijgezellenuitje gaan jullie verdeeld in teams door het centrum van Nijmegen slenteren, speurend naar aanwijzingen die jullie kunnen helpen om het moordmysterie te ontrafelen. Bij ons CSI Spelprogramma in Nijmegen draait het allemaal om teambuilding, gezelligheid en veel lol maken. Het is dan ook bijzonder geschikt voor als vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeestje in hartje Nijmegen!

CSI Spelverloop: Nijmegen trilt op haar grondvesten na een koelbloedige moord op een oude bekende van de politie, die waarschijnlijk is terug te leiden naar een afrekening in het criminele circuit, maar de politie is nergens zeker van. Er zijn al een paar verdachten aangehouden, maar de grote vraag blijft; wie heeft deze moord gepleegd? De politie stuit op een dood spoor en weet niet hoe nu verder te gaan, maar zie daar om ze uit de brand te helpen; ons CSI Team!

Jullie groep wordt verwelkomt door onze enthousiaste spelbegeleider die het gezelschap daarna zal verdelen in verschillende teams en ieder team zal uitrusten met een spykit koffertje. Hierin vinden jullie  onder andere een fototoestel en navigatiesysteem. Daarnaast zal elk team een gedetailleerd informatieboekje ontvangen waarin alle verdachten te vinden zijn en ook andere belangrijke wetenswaardigheden over deze zaak.
Zodra alle teams gevormd zijn en iedereen de spelmaterialen heeft ontvangen zal onze spelbegeleider het CSI spelprogramma laten beginnen en gaat de zoektocht van start! De teams verkennen het centrum van Nijmegen en zoeken naar aanwijzingen in de buurt van het lijk. Die moeten ze gebruiken om de puzzel proberen op te lossen en zo te weten te komen wie de brute dader is van deze moord.

Zodra alle teams zijn teruggekeerd bij de spelleider, wordt de groep welverdiend op iets lekkers getrakteerd.
Terwijl jullie van de consumpties genieten, deelt onze spelbegeleider mee wie het winnende team is.

Dus willen jullie ook een middag lang een mysterie oplossen in hartje Nijmegen? Boek dan dit CSI Spelprogramma en je kan rekenen op een middag vol teambuilding, gezelligheid en mysteries in het centrum van Nijmegen

Inclusief:
-professionele begeleiding
-spelmaterialen
-1 consumptie p.p.
-prijsuitreiking
-prijs voor het winnende team
-BTW