020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Zin in een muzikaal groepsuitje in Nijmegen? Dan ben je bij onze Popquiz Nijmegen aan het juiste adres! Tijdens dit vrijgezellenuitje zullen wij jullie overspoelen met hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maar uiteraard ook met de leukste liedjes van dit moment!

Jullie kunnen tijdens deze Popquiz in Nijmegen laten zien wat je waard bent tijdens verschillende muzikale rondes, zoals de ‘raad de plaat’ en de ‘tv tunes ronde’, maar vergeet niet de ‘singing bee’, waarbij je, je helemaal kunt uitleven en je iedereen versteld doet staan tijdens deze Popquiz in Nijmegen!

Het festijn zal plaatsvinden in een gezellige ruimte die wij speciaal voor jullie gezelschap hebben geselecteerd in hartje Nijmegen. Onze spelleider zal jullie hier met open armen ontvangen. Zodra de groep compleet is zal de spelleider het gezelschap opdelen in verschillende teams die het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen tijdens dit muzikale vrijgezellenfeestje in Nijmegen.

Zodra alle teams gevormd zijn, barst de muzikale strijd flink los en zullen wij Nijmegen eens onveilig gaan maken. Maar let op! De liedjes zullen elkaar in een razend tempo opvolgen! Als het spel ten einde is gekomen zal aan het licht komen welk team het meeste muzikale kennis heeft en naar huis gaat met de felbegeerde prijs.
Deze Popquiz in Nijmegen is uitermate geschikt voor jullie vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeestje in Nijmegen!

Inclusief:
-Quizmaster
-Popquiz
-Prijsje voor de winnaars
-Zaalhuur
-BTW