020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland Speldiner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €54,50 p.p. (incl. BTW)

Wij heten jullie welkom in ons gemoedelijke restaurant in het centrum van Nijmegen, als de altijd enthousiaste quizleider gereed is en de tafels gezellig gedekt zijn kan het Ik Hou Van Holland Spel beginnen!

Meteen nadat de bestellingen zijn doorgekomen en je ontspannen nipt van je openingsdrankje, geeft onze quizleider een wervelende introductie, zodat jullie snappen waar het om draait bij dit Ik Hou van Holland Speldiner.

Dan worden de gasten in teams opgedeeld en gaan zij het tegen elkaar opnemen tijdens dit Ik Hou van Holland Speldiner in Nijmegen.Dit zal geschieden in meerdere spelrondes. Hierbij doen wij een beroep op jullie kennis over ons koude kikkkerlandje.  Je al flink worden doorgezaagd over de verschillende onderwerpen. Jullie zullen de maat worden genomen wat betreft algemene kennis, muziekkennis en ook je uitbeeldingsvermogen wordt beoordeeld. Zijn jullie er klaar voor?!

Dit gezellige en puur Vaderlandse Ik Hou van Holland Speldiner wordt gespeeld tussen de gerechten door. Niemand komt iets te kort, want ook voor de vegetarische medemens is er een ruime keuze!
Aan het eind van de beslissende spelrondes rolt er uiteraard een nummer 1 uit de bus! De vraag is vervolgens: welk team zich voortaan de Master-Kaaskop van Nijmegen mag noemen? Dit moet blijken, tijdens dit Ik Hou van Holland Speldiner in Nijmegen!

Dit Hou van Holland Speldiner leent zich bij uitstek als onderdeel van een vrijgezellenfeestje, vrijgezellenuitje of ander groepsuitje in Nijmegen!

Inclusief:
-Ervaren Quizmaster
-Drie gangen diner
-Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW.

Opgelet! Je kan ons Ik Hou van Holland Speldiner overal spelen in Nederland. Dus denk je aan een andere locatie; bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.