020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar een spannend en opwindend vrijgezellenfeestje in Nijmegen? Dan hebben wij het perfecte uitje voor jullie klaarliggen!

Voor iedereen die toe is aan een bijzonder en speciaal vrijgezellenuitje hebben wij het stripdiner. Tijdens dit stripdiner gaat iedereen nietsvermoedend beginnen met een heerlijk drie gangen diner om je vingers bij af te likken. Tijdens dit diner hebben jullie de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten, waarbij jullie kunnen kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch, maar ook degene met speciale dieetwensen kunnen bij ons hun hart ophalen.

Na het voor-, en het hoofdgerecht zijn we aanbeland bij de verrassing van de avond en zal onze stripper zijn of haar opwachting maken. Dit had de vrijgezel natuurlijk niet verwacht! Tijdens deze Stripshow zal onze professionele stripper de vrijgezel op een niets verhullende optreden trakteren,  kortom tijdens dit vrijgezellenfeestje zijn jullie van rooie oortjes verzekerd.

Na deze verhitte stripshow zijn jullie wel toe aan wat verkoeling en daarom zullen wij jullie trakteren op een heerlijk dessert. Tijdens dit dessert kunnen jullie nog even rustig napraten en nagenieten van al hetgeen heeft plaatsgevonden.

Ben je van plan om een spannend en uitdagend uitje te reserveren voor een vrijgezellenfeest? Dan is het Stripdiner het uitje voor jullie.

Dit Stripdiner is een uitje om nooit meer te vergeten!

Inclusief:
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– Stripper/ stripster
– BTW