020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €54,50 p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar het perfecte speldiner voor jullie vrijgezellenfeestje? Dan komen jullie vanzelf uit op ons Moorddiner in Nijmegen!

Want het moordspel wordt namelijk gespeeld gedurende een uitgebreid drie gangen diner. Bij dit Moorddiner in Nijmegen zullen jullie je bij een drankje en een fantastisch diner buigen over deze moordzaak. Door het stellen van scherpe vragen en listige verhoor methodes moeten jullie proberen de waarheid helder te krijgen. Maar, pas op, niemand kan je vertrouwen bij dit Moorddiner in Nijmegen. Wellicht zit de dader pal naast je!

Dit Moorddiner in Nijmegen staat garant voor een boel hilarische taferelen.

Moorddiner Nijmegen
Onze rechercheurs zullen bij aanvang van het Moorddiner Nijmegen het restaurant binnenvallen en laten weten dat er een moord is gepleegd. En jullie krijgen te horen dat de verdachten zich in jullie gezelschap bevinden.
De verdachten worden vervolgens door onze rechercheurs apart genomen en dankzij verscheidene attributen nog net iets verdachter worden gemaakt. Dan worden de overgeblevenen van jullie gezelschap onderverdeeld in diverse teams. Zij gaan vervolgens strijden voor de hevig begeerde hoofdprijs van dit Moorddiner Nijmegen. Jullie kunnen je tijdens dit Moorddiner in Nijmegen volledig uitleven als verdachte of als scherpzinnige detective.

Dit Moorddiner in Nijmegen is een waterdichte garantie voor een avond vol verrassende wendingen!

Zoeken jullie een onvergetelijk evenement om je vrijgezellenfeestje of verjaardag te houden?! Dan zit je gebeiteld bij dit Moorddiner in Nijmegen.

Inclusief:
-Acteurs
-3 gangen diner
-Spelprogramma
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur
-btw.

Opgepast! Schiet je tekort wat betreft het minimaal aantal mensen? Indien je betaalt voor het minimaal aantal vereiste personen, kun je dit moorddiner ook gewoon reserveren.

Tip: Wil je ons Moordspel in Nijmegen op een andere locatie spelen, of in een andere stad? U kunt dit Moordspel ook doen zonder diner, op een door jouw gewenste locatie. Je kunt ons bellen of mailen voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte.

Wij bieden ons moordspel ook aan in Amersfoort en Den Haag.