020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €54,50 p.p. (incl. BTW)

Met het Popquiz Speldiner heb je het perfecte speldiner te pakken voor je vrijgezellenavond of avondje uit! Met dit Popquiz Speldiner spelen we onze muzikale popquiz gedurende een uiterst smakelijk drie gangen diner.

De bekende tunes en muziekfragmenten worden ten gehore gebracht tussen de gangen door. Muziek uit de jaren 60/70, 80 en 90. Maar ook de hits van nu zullen niet ontbreken bij dit Popquiz Diner in hartje Nijmegen.

Bij aanvang zal onze ‘Popquizmaster’ de groep opdelen in teams. Gedurende dit diner spel, zullen deze teams tussen de gangen door, de muzikale strijd met elkaar aanbinden. Je zult door onze quizmaster worden overladen met vragen, tunes en muzikale fragmenten uit de jaren 60,70, 80 en 90.

Dit Popquiz Speldiner start met de algemene kennisronde. Wanneer won Nederland het songfestival? Hoe luidde de echte naam van de zangeres zonder naam? Meen je het antwoord te weten op deze vragen?! Tevens zullen wij tijdens dit Popquiz Speldiner tv tunes raden, luisteren naar muziekfragmenten en op die manier zullen we jeugdherinneringen boven water brengen. bij dit Popquiz Speldiner zit er voor ieder iets in. Dit Popquiz Speldiner is echt voor alle leeftijden!

Als je denkt dat dit muzikale vrijgezellenfeest in Nijmegen beantwoordt aan jullie wensen, boek dan dit uitje vol muzikaliteit, gezelligheid, lekker eten en jeugdherinneringen!

Inclusief:
-Quizmaster
-Compleet 3 gangendiner
-Spelprogramma
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW

Let Op! Je kan onze Popquiz in Nijmegen ook los boeken, zonder diner!

Attentie! Jullie kunnen deze Popquiz ook spelen op een eigen gekozen locatie.