020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Nijmegen wacht je op om het knotsgekke Crazy Walking Diner Game te spelen! Dit is je kans om van je vrijgezellenfeest een originele en fantastische viering te maken! Want jij weet nog lang niet hoe maf je vrienden of vriendinnen kunnen zijn! Wij gaan namelijk je vrijgezellengroep uitdagen om dwaze en absurde opdrachten uit te voeren in het centrum van Nijmegen!

Dit fascinerende uitje gaat van start vanaf ons trefpunt in het stadshart van Nijmegen. Daar staat een enthousiaste spelleider jullie op te wachten. Na een wervelende introductie en uitleg over het spelverloop gaat de Crazy Walking Dinner Game beginnen! In verschillende fanatieke teams vechten jullie een ongekende en doldwaze strijd uit! Je vrijgezellenfeest wordt hilarisch!

Het Crazy Walking Diner Game wordt gespeeld in drie verrassende spelrondes. Tal van onwaarschijnlijke opdrachten komen op jouw vrijgezellengroep af.  Maffe, ludieke en bizarre opdrachten! De uitvoering van elke opdracht leg je vast op camera. Elke groep krijgt namelijk een camera mee. Achteraf zal je spelleider aan de hand van de beelden de opdrachten beoordelen en de terechte winnaars aanwijzen! Ook zijn de opnames van jullie vreemde avonturen een leuk aandenken aan dit feestje in Nijmegen!

Deze Crazy spelrondes vinden plaats tussen de feestelijke dinergangen door. Om je tijdens je vrijgezellenfeest ook zoveel mogelijk van Nijmegen te laten beleven zoek je drie bijzondere restaurants op. Op weg naar de restaurants maak je kennis met alle prachtige plekken van Nijmegen. Bewonder de imposante kades, de gezellige pleintjes en nostalgische bouwwerken. Tussen alle avonturen door kun je belevingen uitwisselen en genieten van de Bourgondische dinergangen. Er is namelijk voor ieder wat. Vlees, vis of vegetarisch. Keuze zat!

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Nijmegen

Een indicatie van het programmaverloop, tijden kunnen in overleg worden aangepast.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Nijmegen I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Nijmegen II
20.00 Spelronde C
20.45 Toetje bij Restaurant Nijmegen III

Welke vrienden of vriendinnen zijn de grootste waaghalzen? Welke durfal slaagt er in om een wildvreemde Nijmegenaar midden op straat te laten schateren van het lachen? Slaagt iemand erin om een groepje dagtoeristen de polonaise te laten lopen door het centrum van Nijmegen? Vier je vrijgezellenfeest op deze unieke en onvergetelijke manier! Boek ons Crazy Walking Diner en Go Crazy!

Crazy Walking Diner Nijmegen is inclusief:
– Enthousiaste en ervaren spelbegeleiding
– Spelmaterialen citygame
– Heerlijk driegangen menu
– BTW