020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Stap Tour Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

 

Zijn jullie op zoek naar een bijzonder groepsuitje in Nijmegen? Dan hebben wij met onze Hap en Stap Tour de perfecte combinatie voor jullie!

Jullie zullen hierbij drie mooie wandelingen door de stad maken en drie heerlijke maaltijden proeven bij een drietal gezellige restaurants. Laat jezelf onderdompelen in de verhalen van deze interessante Hanzestad tijdens onze Hap en Stap Tour Nijmegen. Wandelen jullie mee?

Jullie worden tijdens onze Hap en Stap Tour in Nijmegen met open armen verwelkomt door onze professionele en super enthousiaste gids. Deze avond zullen jullie verwend worden met drie prachtige wandelingen die je niet snel zal vergeten. En dan is er ook nog het heerlijke diner!

We beginnen onze Hap en Stap Tour  in Nijmegen met een wandelingen waarin we jullie langs de meest bijzondere plekjes van deze stad brengen, die overigens al 2000 jaar bestaat. Als we bij het eerste restaurant aankomen kunnen jullie kiezen uit drie voorgerechten. We houden tijdens onze Hap en Stap Tour ook rekening met vegetariërs.

Als iedereen klaar is met het voorgerecht is het tijd voor de tweede wandeling. Onze gids zal jullie overspoelen met interessante verhalen en grappige weetjes, zodat jullie je niet hoeven te vervelen. Als we aankomen bij het tweede restaurant, zal het hoofdgerecht worden opgediend.

Zodra jullie genoten hebben van het gerecht, gaan we verder met de laatste wandeling van onze Hap en Stap Tour in Nijmegen. Onze enthousiaste gids brengt jullie nu langs de Grote Markt, de Waalkade en Kroningburgerpark voor een compleet beeld van deze prachtige stad.

Ga mee op een onvergetelijke reis door deze bijzondere stad met ons Walking Dinner in Nijmegen. Uitermate geschikt voor als vrijgezellenuitje of als vrijgezellenfeest in het altijd gezellige Nijmegen!

Inclusief:
-Professionele gids
-Compleet 3 gangen diner
-Beproefde route
-BTW