020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland High Tea Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2,5 uur
  • €40,- p.p. (incl. BTW)

Zin in een groepsuitje in Nijmegen vol gezelligheid? Dan is ons Hou van Holland High Tea spelprogramma echt iets voor jullie! Wij hebben met deze Ik Hou van Holland High Tea een perfecte combinatie van een spannend spelprogramma en een verrukkelijke High Tea in het centrum van Nijmegen.

Zodra iedereen een plekje heeft gevonden aan de rijkelijk gedekte tafels in onze gezellige High Tea Room, zal de quizmaster jullie van harte welkom heten. Deze quizmaster zal de groep vervolgens in verschillende teams opdelen en de spelregels van het Hou van Holland spelprogramma uitleggen.

Daarna kiest elk team een teamcaptain uit en dan kan de wedstrijd echt van start gaan!

Dit Hou van Holland spelprogramma bestaat uit verschillende spannende en uitdagende rondes. Tussendoor hebben jullie tijd om even bij te komen met de heerlijke broodjes, lekkere scones en zoetigheden om de vingers bij af te likken van onze uitgebreide High Tea.
Er zullen tijdens het Ik  Hou van Holland Spelprogramma verschillende soorten uitdagingen aan bod komen in de rondes, zoals een algemene kennisronde, een spellingsronde, en nog veel meer! Wij zullen ervoor zorgen dat het jullie tijdens het Ik Hou van Holland spelprogramma aan niets te kort komen, want de thee zal onbeperkt en rijkelijk geserveerd worden.

Als de Hou van Holland High Tea ten einde is gekomen, zullen wij erachter komen wie zich met trots winnaar van de dag en een echte kaaskop kan noemen en wie er met de staart tussen de benen naar huis gaat.
Voor als groepsuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardag is deze Ik Hou van Holland High Tea uitermate geschikt!

Inclusief:
-Quizmaster
-High Tea
-Hou van Holland Spelprogramma
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW