020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moordlunch Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40,- p.p. (incl. BTW)

Speel samen met ons het spannende moordspel in een van de gezelligste restaurantjes in Nijmegen!
Niemand is meer te vertrouwen tijdens deze Moord Lunch. Zet je beste beentje voor om dit mysterie te ontrafelen.

Bij binnenkomst kan je een mooi plekje uitzoeken aan de rijkelijk gedekte tafels. Zodra iedereen een plekje heeft gevonden in ons speciaal geselecteerde restaurant in het centrum van Nijmegen, wordt de rust opeens ruw verstoord.

Opeens valt de politie het restaurant binnen en vertelt de groep dat er een moord gepleegd is. Zij zullen een paar personen uit het gezelschap, de ‘verdachten’, apart nemen en hun uiterlijk nog net wat meer verdacht maken. De andere gasten moeten erachter proberen te komen wie de moord gepleegd heeft met behulp van gevonden aanwijzingen en slinkse ondervragingstechnieken.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat het jullie tijdens dit spannende moordspel aan niets ontbreekt. Tussen het puzzelen naar gerechtigheid door, worden er een heerlijke High Tea geserveerd met verrukkelijke broodjes, scones en zoetigheden.

Inclusief:
-Hilarisch Moordspel
-Privé zaal & locatiekosten
-Een overheerlijke en uitgebreide High Tea
-Verschillende theemelanges, koffie en jus d’Orange
-Acteurs
-BTW

Let op! Komen jullie niet aan het minimale aantal personen? Als je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, is dit geen enkel probleem

Tip! Heb je zelf al een locatie of wil je ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los aan, zonder High Tea, op een door jullie gewenste locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.