020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Speldiner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Niemand is meer te vertrouwen tijdens dit spannende Speldiner in Nijmegen, waar niets is wat het lijkt!
Tijdens ons ‘Ontmasker de Trol’ Speldiner zullen je vrienden en vriendinnen doortrapt en bedrieglijk zijn, dus houd je ogen en oren open en verlies geen moment de aandacht bij ons speldiner! Want dit vrijgezellenuitje in Nijmegen zit vol onverwachte wendingen en plotselinge verrassingen.

Jullie worden met open armen ontvangen in ons gezellige restaurant, midden in deze bijzondere historische stad. Onze altijd enthousiaste spelbegeleiders zitten met smart op jullie te wachten in een gezellige privéruimte die wij voor jullie gereserveerd hebben. Met ons spannende speldiner wordt dit een avond om nooit meer te vergeten.
De groep wordt verdeeld over meerdere teams en iedereen krijgt een bepaalde rol toegewezen. In ieder team zal zich een ‘Trol’ bevinden.

Het spannende ‘ontmasker de trol’ speldiner zal gespeeld worden tussen de heerlijke maaltijden door van het diner. Vindingrijkheid, creativiteit en samenwerkingsvermogen ze zullen allemaal op de proef worden gesteld tijdens de verschillende spannende opdrachten. Hierbij moet elk team proberen om zo veel mogelijke punten te behalen. De Trol moet proberen om de felbegeerde punten te verkwisten, zogenaamd per ongeluk. Dus wees alert tijdens ons spannende Speldiner in Nijmegen, zelfs jouw buurman of buurvrouw is niet vertrouwen tijdens dit vrijgezellenfeestje in Nijmegen!

Tijdens dit diner kan er gekozen worden tussen verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ook wordt er rekening gehouden met vegetariërs en andere speciale diëten. Dit is één van de redenen waarom ons ‘Ontmasker de trol’ bijzonder geschikt is als vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeestje!

Inclusief;
-Zaalhuur
-3 gangendiner
-‘Ontmasker de trol’ spel en materialen
-Enthousiaste begeleiding
-Prijs voor het winnende team
-BTW