020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Borrel Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 30 personen
  • uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Heb je zin in een vrijgezellenfeestje in Nijmegen met een luchtige en humoristische sfeer? Dan ben je bij onze Comedy Borrel in Nijmegen aan het juiste adres! Dit is een vrijgezellenfeest die je niet snel zult vergeten en bereid je voor om over de grond te rollen van het lachen! Doe mee aan onze Comedy Borrel!

Jullie worden hartelijk ontvangen in onze gezellige privé ruimte in het centrum van deze historische stad voor een hilarisch Comedy Borrel in Nijmegen. Hier vind je onze professionele en enthousiaste comedians die voor jullie klaar staan om voor een sensationele middag te zorgen. Zij zullen je tijdens dit vrijgezellenuitje overspoelen met grappige anekdotes, messcherpe oneliners en de meest hilarische verhalen, gedurende dit vrijgezellenfeest in Nijmegen, waarbij je moeite moet doen om niet van je stoel te vallen van het lachen! Onze comedians zijn bekend van TV en zullen ervoor zorgen dat het vrijgezellenfeest in Nijmegen een onvergetelijk vrijgezellenfeest zal worden!

Inclusief:
-Zaalhuur
-Professionele comedians
-BTW