020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Oud Hollandse Spelen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Doe mee met het meest nostalgische spelprogramma van Nijmegen! Want wij hebben de leukste Oud Hollandse spelletjes van zolder gehaald en afgestoft en presenteren nu met trots; “De Oud Hollandse Spelen!” Beleef samen met ons grootmoeders tijd met een aantal mieterse spellen! Samen met je vrienden of familie brengen we deze Oud Hollandse spelletjes weer terug met dit Nostalgisch Spelprogramma in Nijmegen!

Wij heten jullie welkom bij dit oud Hollands vrijgezellenfeest. Deze dag zal draaien om hoe het was in grootmoeders tijd, met oud Hollandse spelletjes die we speciaal voor jullie uit de kast hebben gehaald. Tijdens dit spelprogramma in Nijmegen gaan jullie blikken gooien, spijker poepen, zaklopen, ringwerpen en zal blijken wie o wie de beroemde spiraal aandurft! Tijdens dit nostalgisch spelprogramma in Nijmegen worden jullie verdeeld in teams en wisselen jullie steeds van oud Hollands spel.
Zet je beste beentje voor, want je wil natuurlijk dat jouw team straks de grote winnaar is van deze Oud Hollandse Spelen! Wie sleept die felbegeerde prijs in de wacht?

Ons Oud Hollands Spelprogramma in Nijmegen is uitermate geschikt voor als onderdeel van een vrijgezellenuitje in Nijmegen!

Inclusief:
-Zaalhuur
-Oud Hollandse Spelen
-Enthousiaste Begeleiding
-BTW