020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Workshop Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Zou je wel eens willen weten hoe grappig je vrienden en vriendinnen nou werkelijk zijn? Kom erachter met onze Comedy Workshop, waar nog lang over zal worden nagepraat. Want tijdens dit vrijgezellenfeestje zullen wij je een kant van jouw vrienden laten zien die je nog niet kent! Doe mee met onze Stand Up Comedy Workshop!

In het centrum van de historische stad Nijmegen wordt speciaal voor jullie een gezellige privé ruimte gereserveerd, waar wij jullie van harte welkom heten. Daar staat onze professionele comedian al op u te wachten. Deze Comedian wilt jullie vrijgezellenfeestje in Nijmegen maar al te graag naar een hoger niveau tillen. Tijdens deze workshop kom je de tips en tricks van Stand Up Comedy te weten.

Als eerste krijg je een uitleg over Stand up Comedy en uiteraard de basisprincipes. Want hoe vertel je nou een grappig verhaal? En hoe zorg je ervoor dat je de aandacht van de groep erbij houdt? Het leuke en interessante aan dit vrijgezellenfeestje in Nijmegen is dat wat jullie hier leren, je ook prima in het dagelijks leven kunt gebruiken.

We hebben het er bijvoorbeeld over hoe je het beste een presentatie kunt opbouwen en hoe je op een leukere, grappigere en interessantere manier een verhaal kan vertellen. Dit zal ervoor zorgen dat ons vrijgezellenfeestje in Nijmegen voor jouw en je collega’s een groot succes zal zijn!

Na ons vrijgezellenuitje in Nijmegen zal je heel anders tegen humor aankijken!

Inclusief:
-Professionele comedian
-Zaalhuur
-BTW