020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Dit vriendinnenuitje is een actieve happening, ideaal voor je vrijgezellenfeest. De Workshop Buikdansen in Nijmegen is een absolute aanrader. Dit vrijgezellenfeest zal zeker aanslaan en onvergetelijk worden. Onze avontuurlijke Workshop Buikdansen moet je samen met je vriendinnen hebben meegemaakt!

Het buikdansen is nostalgisch en heeft een rijke historie. Al in een ver verleden werden met het buikdansen mythologische verhalen uitgebeeld door tempeldanseressen. Oosterse zigeunerinnen brachten uiteindelijk deze levendige dansvorm naar ons Westen. Na het toevoegen van nieuwe bewegingen en stijlen door verschillende culturen, heeft het buikdansen zich ontwikkelt zoals we het nu kennen.

Onze ervaren buikdanseres wacht je op in onze danszaal in het centrum van Nijmegen. Onze enthousiaste danseres zal je uitleggen wat er allemaal komt kijken bij het buikdansen. Tijdens deze gezellige Workshopuurtjes leer je alle ins en outs en heb je samen met je vrijgezellengroep de tijd van je leven in Nijmegen.

Ook hebben we een speciaal 1001 nachten danskostuum. Deze is speciaal voor een jarige of de vrijgezel van een vrijgezellenfeest. De andere vriendinnen krijgen rinkelende muntensjaals om en dansen om hun vriendin heen. Want een feestelijke sfeer zal bij onze Workshop Buikdansen in Nijmegen zeer zeker niet ontbreken. Bij de Workshop Buikdansen in Nijmegen ontsluieren we de geheimen en de speciale technieken van het buikdansen. Sta versteld van jezelf en je vriendinnen!

Tussen de Buikdans-sessies door lasten we natuurlijk een smaakvol rustmomentje in om met een sfeervol drankje lekker bij te komen en ervaringen uit te wisselen. Boek onze Workshop voor het programma van je vrijgezellenfeest in Nijmegen en ga los!

Workshop Buikdansen in Nijmegen is inclusief:
– Professionele en ervaren buikdanseres
– Zaalhuur danslocatie Nijmegen
– Versieringen en materialen
– BTW