020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Na vandaag zul je Nijmegen nooit meer vergeten. Maar Nijmegen zal jou ook nooit meer vergeten! Want samen met je vriendengroep ga je de binnenstad van Nijmegen op stelten zetten! Onze originele Flashmob Workshop wordt een waanzinnig uitje! Voor jullie vrijgezellenfeest bezorgen we jullie een aangename combi van swingende muziek, dansplezier, sfeer, avontuur en gezelligheid.

Wij hebben een topchoreografe in huis. Zij zal je begeleiden bij het instuderen van jullie spetterende publieke dansperformance. Met je vrijgezellengroep ga je een fascinerende act opvoeren midden in het stadshart van Nijmegen! Volkomen onverwacht! Dit wordt hilarisch!

In een prettige dansstudio in het centrum van Nijmegen gaat onze choreografe met jullie aan de slag. Eerst kiezen jullie een spetterende danshit uit. Dit kan een tophit zijn van recente sterren zoals Lady Gaga of Rihanna. Of misschien juist een gouwe ouwe? Wanneer iedereen alle moves en danspasjes beheerst, is het tijd voor een feestelijke drankpauze. Even uitpuffen en bijkletsen en daarna door naar het moment suprême van je vrijgezellenfeest in Nijmegen!

Onopvallend en stiekem zoek je samen met je vriendengroep naar een perfecte optreedplek in het levendige centrum van Nijmegen. Jullie overrompelen en verrassen inwoners, voorbijgangers en toeristen met jullie attractieve dansshow! Gelukkig zal het resultaat van jullie topshow niet verloren gaan. Speciaal voor jou leggen we dit onvergetelijke optreden van je vrijgezellenfeest vast op beeld!

Schud Nijmegen eens goed wakker! Beleef samen met je vrienden of vriendinnen een paar actieve en dynamische uurtjes. De Flashmob Workshop Nijmegen is bij uitstek geschikt als vrijgezellenuitje of andere feestelijk groepsuitje.

Workshop Flashmob Nijmegen is inclusief:
– Professionele choreografe
– Zaalhuur dansstudio Nijmegen
– Garantie op avontuurlijken swingend groepsuitje
– BTW