020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

So You Think You Can Dance Workshop Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenfeest op swingende wijze in Nijmegen. Volg samen met je vrienden of vriendinnen de Workshop So you think you can dance! Een perfecte invulling van je vrijgezellenuitje of ander groepsuitje. Laat je speelse voetenwerk zijn vrije loop! Bij deze topworkshop swingen jullie onder begeleiding van onze danslerares het dak eraf in Nijmegen.

Onze spetterende dansworkshop vindt plaats in een gemoedelijke en feestelijke ambiance. We passen de moeilijkheidsgraad aan op alle leeftijden en dansniveaus van jouw gezelschap. Kortom alle deelnemers kunnen probleemloos lekker los gaan!

Onze professionele danslerares daagt je uit voor een dynamische warming up. Vervolgens legt zij een fascinerende choreografie voor. Nu  ga je met je vriendengroep deze heerlijke dansperformance instuderen! Naar eigen voorkeur kies je een song van een hedendaagse artiest of misschien een tophit uit een ander tijdperk. Alles is mogelijk. Beyoncé, Pink, Prince, Michael Jackson, Madonna…. U vraagt, wij draaien!

So you think you can dance is een sfeervolle happening en een leerzaam en gezellig samenzijn in Nijmegen.  Je zult versteld staan van de flitsende eindperformance die jullie aan het einde van de workshop opvoeren. Dit eindresultaat zullen wij speciaal voor jou filmen. Zo neem je een bijzonder aandenken mee aan je swingende dansfeestje in Nijmegen.

Voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest hebben we een aanrader! De Beyonce-dans ‘Put A Ring On It’. Dit is een sexy dans die de dames doen met hun vrijgezel als middelpunt. Een andere verrassende aanrader is onze Cell Block Tango uit de populaire Chicago-musical. Wij zijn goed voorbereid om van je vrijgezellenfeest in Nijmegen een onvergetelijke danshappening te maken! Dus trek je makkelijke kleren aan, trommel je vriendenclub op and let’s dance!

So you think you can dance Workshop Nijmegen is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur oefenruimte Nijmegen
-Garantie op sfeervol en swingend uitje
-BTW