020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Musical Dansen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenfeest in een Broadway-ambiance! Waan je een paar uren Musical Ster en geef een spetterende act weg! Beleef het bij onze Workshop Musical Dansen in Nijmegen! Samen met je vriendengroep ga je lekker swingen en shaken! Ga los op de nostalgische klanken van musicals zoals Chicago, Grease of West Side Story! Wij hebben in onze oefenruimte in Nijmegen tal van musicalhits klaar liggen voor jou.  Welke leeftijd of ervaringsniveau je hebt, het maakt niet uit. Je hele vrijgezellengroep zal een supertijd hebben bij de Workshop Musical Dansen in Nijmegen.

Workshop Musical Dansen Nijmegen
We verwelkomen jullie in onze sfeervolle dansstudio in het stadshart van Nijmegen. Voel je thuis en leef je uit! Onze ervaren choreografe zal je de weg wijzen en inspirerend begeleiden. Deze spetterende dansworkshop wordt onvergetelijk! Na de dynamische warming up ga je oefenen voor de grote eindperformance! Jouw danslerares doet een bijzondere choreografie uit de doeken. Bij deze dans krijgt iedereen een specifieke rol.  Zet ‘m op, want het wordt zweten, repeteren en uiteraard heel veel plezier maken! Want natuurlijk staan sfeer en genieten centraal bij onze Workshop Musical Dansen in Nijmegen!

Verzeker je vrienden of vriendinnen van een heerlijk vrijgezellenfeest met dit dansfestijn.

Heb je al zin in dit actieve vrijgezellenuitje vol swing en sfeer? Jouw vrijgezellenfeest in  Nijmegen wordt een succes vol muziek, glitter, glammer en swing! Yeah!

Workshop Musical Dansen Nijmegen is inclusief:
– Professionele danseres/ choreografe
– Zaalhuur oefenruimte Nijmegen
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW