020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Workshop Nijmegen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Iedereen die aan ons Salsa-avontuur begint krijgt de smaak te pakken. Onze Salsa Workshop maakt je vrijgezellenfeest verrassend en bijzonder. Kies voor een actief en swingend groepsuitje in de binnenstad van Nijmegen!

In het centrum hebben wij een sfeervolle danslocatie voor jullie geregeld. Daar staat onze enthousiaste Salsa-instructeur om je van harte welkom te heten. Op de exotische klanken van de Salsa Music leer je de ins en outs van deze populaire dans.

De Salsa Workshop die wij in Nijmegen bieden is geschikt voor iedereen. Voor jong of oud, man of vrouw en voor alle ervaringsniveaus. Je hoeft alleen maar lekker uit je dak te gaan. Sta versteld van al je nieuwe moves en je vernieuwde speelse voetenwerk!

Onze Salsa-instructeur start met een attractieve introductie op deze nostalgische Salsa dans. Na deze wervelende uitleg is het tijd voor een paar lekkere oefeningen om warm te draaien. Vervolgens klinkt het startschot voor het echte werk en ga je alle danstechnieken in de praktijk brengen!

Alle begin is lastig, maar geloof ons, daarna kun je niet meer stil staan! En dan ben je blij dat je niet gekozen hebt voor een passief vrijgezellenfeest, maar voor een spetterende en actieve vrijgezellenfuif! Let’s dance!

De Salsa Workshop Nijmegen is inclusief;
– Ervaren Salsa-instructeur
– Zaalhuur dansstudio Nijmegen
– BTW